0

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ είναι από τις προτεραιότητες του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός καίγεται για ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και ψηλά στη λίστα του είναι ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Ο διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Όσιγεκ δεδομένα απασχολεί και υπάρχουν κι επαφές για τη μεταγραφή του. Ο 28χρονος Λάζλο Κλαϊνχάισλερ παίζει πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί και στα άκρα. Δεν αποκλείεται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τις προσεχείς μέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον Ούγγρο παίκτη έχει εκφράσει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Κλαϊνχάισλερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει ανανεώσει, οπότε οικονομικά είναι μία εφικτή περίπτωση.

Το παρατσούκλι του είναι «Σκόουλς», καθώς είναι μικρόσωμος και κοκκινομάλλης. Φέτος μετρά 20 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ και φαίνεται πως αναζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του, καθώς δεν τα έχει βρει με την Όσιγιεκ για νέο συμβόλαιο.

Προερχόμενος από την ακαδημία Πούσκας, πήρε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης, από την οποία δόθηκε δανεικός σε Φερεντσβάρος και Αστάνα. Από το 2019 αγωνίζεται στην Κροατία, μετρώντας 110 συμμετοχές και 19 γκολ. Παράλληλα, ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Ουγγαρία, μετρώντας 44 συμμετοχές και τρία γκολ. Μάλιστα, είχε σκοράρει εναντίον της Εθνικής μας σε ένα παιχνίδι για το Nations League τον Σεπτέμβριο του 2018.

Αναλυτικά, τον Ιούνιο του 2012 πήγε από την Ακαδημία Πούσκας στη Βιντεότον και τον Φεβρουάριο του 2013, επέστρεψε δανεικός στην Ακαδημία Πούσκας. Τον Γενάρη του 2016 τον έκανε δικό της η Βέρντερ Βρέμης. Από τη συγκεκριμένη ομάδα πήγε δανεικός σε Ντάρμσταντ, Φερεντσβάρος, Αστάνα. Η ομάδα από το Καζακστάν τον αγόρασε το 2018 και τον Φλεβάρη του 2019 τον πούλησε στην Όσιγεκ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ράντονιτς: «Να δείξουμε αντίδραση»

Previous article

Η παρακάμερα του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.