0

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας πως οι «πράσινοι» είναι πάντα επικίνδυνοι στην έδρα τους.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι γενικά επικίνδυνη ομάδα, αλλά είναι ακόμα πιο επικίνδυνος στο ΟΑΚΑ. Είναι μια ομάδα που έχει τα πάντα, από δημιουργούς μέχρι το μέγεθος και τους σκόρερ. Ο Μπέικον είναι σίγουρα ένας τύπος που μπορεί να σκοράρει κάθε μέρα 30 πόντους.

Έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είναι σίγουρα υπέροχοι στο τρανζίσιον. Είναι σε θέση να δημιουργήσουν πόντους. Πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και να πάμε εκεί με διάρκεια και τα 40 λεπτά, να ταιριάξουμε την ενέργεια και την αθλητικότητα που απαιτεί το παιχνίδι».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η παρακάμερα του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Vid)

Previous article

«Κρέμασε» τα παπούτσια του στα 33 του ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.