0

Tο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα αναμετρηθεί με την ιταλική Κιέρι για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του CEV Challenge Cup.

Κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης, την ιταλική Κιέρι, θα έρθει αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του CEV Challenge Cup.

Αναμφίβολα, οι «πράσινες» βρίσκονται απέναντι σε μία πρόκληση, έχοντας κάνει το 2/2 κόντρα στην Ναντ στην προηγούμενη φάση, και θα προσπαθήσουν να πετύχουν την υπέρβαση στην Ιταλία για να υποδεχτούν στην ρεβάνς (18/1) την Κιέρι, με το καλύτερο αποτέλεσμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αν και είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, βρίσκεται στην πέμπτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος με 29 βαθμούς, μετά από 14 αγωνιστικές. Για την 14η αγωνιστική η Κιέρι πήρε μία δύσκολη νίκη κόντρα στην Καζαλματζιόρε με 3-2 σετ, εκτός έδρας. Ενώ για να βρεθεί στην φάση των “16”, η Κιέρι πήρε δύο εύκολες νίκες κόντρα στην πολωνική Λεγκιονόβο (3-0 και 3-0).

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μείωσε την απόστασή του από την κορυφή της βαθμολογίας, πήρε μία εύκολη νίκη κόντρα στον Άρη με 3-0 σετ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Βράζουν Υπουργοί με τις πρακτικές για το ΟΑΚΑ που εξέθεσαν τους πάντες!

Previous article

Γι’ αυτό είσαι Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.