0

Ο Αργεντίνος θα γυρίσει τον διακόπτη και θα κλαίτε ξανά.

Είμαστε οι πρώτοι που έχουμε επαινέσει τον Παλάσιος ουκ ολίγες φορές για τα τρομερά του κατορθώματα από το 2ο μισό της περσινής σεζόν και μετά. Και αυτό συνέβαινε μέχρι το ματς στο Βόλο φέτος (1-5). Αλλά έκτοτε ο Παλάσιος αγνοείται. Και μαζί με το ντεφορμάρισμα του Σπόραρ και την απουσία του Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός είναι εγκλωβισμένος!

Ο εξτρέμ του ”τριφυλλιού” έχει 4 γκολ φέτος. Μάλιστα όλα είναι εκτός έδρας στην Επαρχία (Βόλο, ΟΦΗ και Λαμία) σε ματς που ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντικές νίκες. Και στα Γιάννενα θα τον χρειαστεί για μία μεγάλη απόδραση.

Ο Αργεντίνος πάντως φέτος δεν έχει δώσει καμία Ασίστ! Ενώ στο τελευταίο παιχνίδι είχε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του, παρά το ότι ο Γιοβάνοβιτς τον είχε σε όλο τον αγώνα μέσα. 0 τελικές, 0 γεμίσματα, 0 προωθημένες Πάσες, 0 κλεψίματα και 1 φάουλ υπέρ! Καμία συμμετοχή σε κάποια μεγάλη φάση του Παναθηναϊκού! Και 3 λάθη! Ήταν πραγματικά άφαντος!

Πάντως είναι και άτυχος o Λατίνος του Παναθηναϊκού, αφού τόσο στον Ιωνικό όσο και με τον ΟΦΗ, τον σταμάτησαν τα δοκάρια σε κομβικά σημεία του αγώνα. Εξάλλου έχει βάλει πολύ δυσκολότερα γκολ με τους ”πράσινους”. Για να μην πηγαίνουμε και μακριά, ας δούμε τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στον Βόλο. Όπου σήμερα ως αλλαγή δεν τράβηξε ιδιαίτερα στο ματς Κυπέλλου και το 0-2 που σφράγισε την την πρόκριση.

Απλά για τους βιαστικούς, να θυμίσουμε ότι πέρυσι με μια ασίστ και ένα μόλις γκολ στον πρώτο γύρο πολλοί έλεγαν πως δεν θα βγάλει τα χρήματα του. Και χωρίς τόση υπερβολής, όταν πάτησε γκάζι χάθηκε… Ήταν βασικός συντελεστής της κατάκτησης του Κυπέλλου κει της εξαιρετικής πορείας των πράσινων!

Βιαστικοί ηρεμήστε. Ο Αργεντίνος θα σας θα σας εκθέσει πάλι!

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ένας Μπερνάρ που ανεβαίνει συνεχώς!

Previous article

Τα highlights της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στον Βόλο (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.