0

Παρά τις δύο σημαντικές των Σγουρίδη και Χατζηγούλα ο Παναθηναϊκός, με εξαίρεση ένα οκτάλεπτο, έπαιξε πολύ καλό πόλο και πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ με σκορ 10-6 και συνάμα την πρόκριση στην Β’ προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα του με σκορ 10-6.

Οι «πράσινοι» αν και ξεκίνησαν ιδανικά στην αναμέτρηση, αποκτώντας προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0), είδαν την ΑΕΚ να βγάζει αντίδραση στην δεύτερη περίοδο και να ισοφαρίζουν σε 4-4, σκορ το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου,

Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έβγαλε αντίδραση στα γκολ των παικτών της «Ένωσης» και με ένα σερί 4-1 πήραν… αέρα τριών τερμάτων. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν… κάθισαν στο προβάδισμα που είχαν, το οποίο διεύρυναν στα πέντε τέρματα. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ΑΕΚ, μέχρι το τέλος ήταν η μείωση του σκορ, για το τελικό 10-6.

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12/1) στις 13.00, στα γραφεία της ΚΟΕ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-3, 4-1, 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 2, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σιαμάς Γ., Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χ., Ζερβουδάκης 1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Αβαγιανός, Μαρινάγης 1, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 4, Γκάτσος, Χαϊδόπουλος.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Γκουντάιτις: «Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι πραγματικά νοιαζόμαστε»

Previous article

«Είναι ο γιος μας, ο αδερφός μας, ο φίλος μας, το αίμα μας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.