0

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν απόλυτα σοβαρό, δεν είδε το ματς ως αγγαρεία

Όσον αφορά το παιχνίδι ξεχωρίσαμε τα εξής:

  • Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός και δεδομένα βάζει έναν πολύ ευχάριστο… πονοκέφαλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μία θέση στη κορυφή της επίθεσης. Το 1-0 ξεκινά από δική του ενέργεια, κυνηγώντας μια… σκοτωμένη μπάλα. Στα προηγούμενα παιχνίδια οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού είχαν πολλές φορές κακές επιλογές στη τελική επιλογή μέσα στην αντίπαλη περιοχή και το πλήρωσε η ομάδα αυτό ακριβά. Αυτή τη φορά ο Έλληνας φορ έκανε το ιδανικό και μπράβο του. Δεν προσπάθησε να πλασάρει στο κενό τέρμα από πολύ πλάγια θέση, όπως το έκανε στην Opap Arena, πάλι σε μία 100% δική του φάση. Δεν είναι ίδιες οι ευκαιρίες, στο αθηναϊκό ντέρμπι υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να μπει από εκεί. Απόψε έκανε κοντρόλ, σήκωσε το κεφάλι, λειτούργησε ψύχραιμα και με ποιοτική σκέψη, είδε τη κίνηση του Τσέριν και του Βέρμπιτς, έσπασε τη μπάλα διαγώνια και προς τα έξω και δημιούργησε ένα γκολ για το Σλοβένο μέσο.
  • Ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα για τον Τιμοτέους Πούχατς. Αν κάτι μπορούμε να πούμε με σιγουριά και ασφάλεια για τον Πολωνό μπακ είναι πως διαθέτει επιθετική σκέψη, οι περισσότερες αντιδράσεις του στα ανεβάσματα της πτέρυγας αυτό επιβεβαιώνουν αλλά είναι δεδομένο πως θέλει χρόνο, χημεία και πάνω από όλα ρυθμό για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Κάνει μεγάλη ”γκάφα” στο 42′ όταν χάνει τη μπάλα έξω από την περιοχή και κάνει φάουλ στα όριά της αλλά κι αυτό είναι ένα αποτέλεσμα της έλλειψης ρυθμού και παιχνιδιών που του λείπουν. Σαν ”πακέτο” από τον πρότερο ποδοσφαιρικό του βίο φαίνεται πως έχει περισσότερες πιθανότητες να βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ, απ’ ότι το έκανε ο Κρίστι Γκάνεα.
  • Πρώτη φορά βασικός και ο Ένις Τσόκαι. Καλός ανασταλτικά, καλός και στις μεταβιβάσεις του, παίζοντας αρκετές φορές με διαγώνιες μακρινές μπαλιές που πήγαιναν μπροστά το παιχνίδι της ομάδας του. Από αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής και από όσα είδαμε απόψε, ο Αλβανός είναι πολύ περισσότερο ”6” παρά ”8”, μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα χαμηλότερα στο γήπεδο και κυρίως στο μεσαίο τρίτου αυτού.
  • Για πρώτη φορά στη σεζόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χωρίς να… καίγεται για γκολ, για ένα τέταρτο έπαιξε με 4-4-2, έχοντας μαζί τον Ιωαννίδη με τον Σπόραρ. Είναι κι αυτό ένα ενδιαφέρον στοιχείο του αγώνα και θα πρέπει να το κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας για να δούμε αν θα το επιλέξει ο Σέρβος τεχνικός από την αρχή, σε ένα από τα παιχνίδια που ο αντίπαλος θα παίζει αρκετά πίσω, όπως για παράδειγμα αναμένεται να συμβεί τη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα καλά νέα φυσικά και το γκολ του Σλοβένου φορ, ο οποίος είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, σε μία παρόμοια φάση. Σέντρα Μπερνάρντ, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι(τότε ο Βέρμπιτς, απόψε ο Σάντσες) και εκείνος στο δεύτερο σαν σε προπόνηση το γκολ.
  • Ο Μπερνάρντ είναι σε φανταστική κατάσταση. Λίγο έπαιξε στο Πανθεσσαλικό και οι επαφές του άλλαξαν όλη την εικόνα του Παναθηναϊκού. Με τον Βραζιλιάνο σε αυτή την κατάσταση, αν το υπόλοιπο σύνολο πιάσει τα κανονικά του στάνταρ απόδοσης, τότε το ”τριφύλλι” θα ξαναβρεί γρήγορα το δρόμο του και θα φτιάξει και πάλι ένα μεγάλο σερί επιτυχιών.

πηγή: gazzetta.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Τσαγκαράκης θα είναι ο διαιτητής στα Γιάννενα

Previous article

Κλεϊνχέισλερ: «Μου αρέσει να μάχομαι – Διψάω για τίτλους» (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.