0

Η θέση του Πανιωνίου στο Final Eight δμηιούργησε τις προϋποθέσεις για «αιώνιο» ημιτελικό στο Κύπελλο – Στον τελικό ΠΑΟΚ, Περιστέρι ή ΑΕΚ, δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια!

Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, που κατέκτησε το UNICEF Trophy, πήρε τον κλειδάριθμο με τον αριθμό «1» και οι πρώτες εφτά ομάδες της βαθμολογίας στην Basket League μετακινήθηκαν κατά μία θέση προς τα κάτω.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πήγε στο «2», ο Παναθηναϊκός στο «3», το Περιστέρι bwin στο «4», ο ΠΑΟΚ στο «5, ο Κολοσσός στο «6», ο Άρης στο «7» και η ΑΕΚ στο «8».

Οι προημιτελικοί σχηματίζονται με την κλασική μορφή των Final Eight (1-8, 2-7, 3-6, 4-5) και έτσι η εικόνα έχει ως εξήε:

Πανιώνιος – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – Αρης
Παναθηναϊκός – Κολοσσός
Περιστέρι bwin – ΠΑΟΚ

Το «χιαστί» ισχύει και στα ημιτελικά και έτσι αναμένεται… «αιώνια» μάχη, αφού ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό αν οι δύο ομάδες ξεπεράσουν τα εμπόδια του Άρη και του Κολοσσού, αντίστοιχα. Στην άλλη πλευρά, ο νικητής από το ΑΕΚ – Πανιώνιος θα παίξει με την ομάδα που θα προκύψει από το Περιστέρι bwin – ΠΑΟΚ.

Πρακτικά η κλήρωση δίνει τη δυνατότητα σε έναν εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστερίου – αν επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά – να δώσουν παρών στον τελικό του Κυπέλλου, έστω κι απέναντι σε έναν εκ των «αιωνίων» ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους. Φυσικά η «Ένωση» ήταν και η πιο… τυχερή από την σημερινή διαδικασία, αφού θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και θα αποφύγει κάποιον από τους Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό στην τετράδα.

Θυμίζουμε ότι το Final Eight θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια». Οι προημιτελικοί είναι προργραμματισμένοι για τις 16 και 17 Φεβρουαρίου, στις 18 θα δούμε τους ημιτελικούς και το event θα κλείσει φυσικά με τον μεγάλο τελικό.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Γκουντάιτις: «Να παλέψουμε όπως και με την Φενέρμπαχτσε – Είμαστε αισιόδοξοι»

Previous article

«Στροφή» σε ΠΑΣ Γιάννινα-Φουλάρει για εξτρέμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.