0

Πολύ δύσκολη η θέση του Ράντονιτς αν ηττηθεί ο Παναθηναϊκός.

Η διαβολοβδομάδα ξεκίνησε με το αριστερό για τον Παναθηναϊκό με μια ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό οδήγησε τους “πράσινους” σε ένα αρνητικό σερί έξι συνεχόμενων ηττών με αποτέλεσμα να μένουν μακριά από την οκτάδα. Η αναμέτρηση με την Μακάμκπι σίγουρα θα κρίνει πολλά. Είναι μια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να επανέλθει στις νίκες, διότι στην περίπτωση ακόμη μιας ήττας θα έρθουν πολλές αλλαγές με πρώτη αυτή του προπονητή.

Παναθηναϊκός μπάσκετ

Αν η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ηττηθεί και δείξει πάλι κακό πρόσωπο απέναντι στη Μακάμπι, η θέση του Μαυροβούνιου τεχνικού θα δυσκολέψει πολύ καθώς το κλίμα και η εικόνα της ομάδας είναι σε άσχημο επίπεδο.

Σε μια αναμέτρηση όπου ο προπονητής θα έχει στη διαθέση του όλους τους παίκτες του οφείλει να κάνει μια σωστή διαχείριση των παικτών, να βρει τα “κλειδιά” της αντίπαλης ομάδας και να μη αφήσει περιθώρια για λάθη.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τα σενάρια για την ενδεκάδα με ΠΑΣ Γιάννινα – Προχωράει για εξτρέμ

Previous article

Δείχνει τις αντοχές του και παίρνει ψυχολογία με διπλό στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.