0

Με έξι απουσίες και 22 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός Β στην Καρδίτσα, για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση.

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Οι τραυματίες Αλμπάνης, Εμπό, Μπιλάλ, Ρόμπι και Σερπέζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ανδρικόπουλος απουσίασε λόγω ίωσης, με αποτέλεσμα όλοι τους να μείνουν εκτός των πλάνων του Σωτήρη Αντωνίου για την αυριανή (14/01, 14:45) αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του «τριφυλλιού». Αυτοί είναι οι: Μαργκόνο, Ξενόπουλος, Σουρδής, Αντωνίου, Δημητριάδης, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Σιδεράς, Τερεζίου, Τουρκοχωρίτης, Αθανασόπουλος, Βουτσάς, Καραμπάς, Καρβούνης, Κρυπαράκος, Κωστόπουλος, Σαρδέλης, Ταβάρες, Φουρτάδο, Αγκοστίνιο, Ματσαδές και Νταμπίζας.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού Β περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς και στατικές φάσεις.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Κλεϊνχέισλερ έχει εφέτος τα τριπλάσια γκολ απ΄όλους τους χαφ του Τριφυλλιού, αλλά ο εξτρέμ θα είναι σημαντικότερος

Previous article

Η Όσιγιεκ αποχαιρέτησε τον Κλεϊνχέισλερ (Pic-Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.