0

Σχεδόν επτά χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από τα Γιάννινα, καθώς οι Ηπειρώτες έχουν γίνει ο… κακός δαίμονας των Πράσινων.

Η ομάδα από τα Ιωάννινα έχει καταφέρει να “χτίσει” μια ισχυρότατη παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, καθώς μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Όλα αυτά μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Ηπειρώτικη πόλη τον Φλεβάρη του 2016. Τότε το Τριφύλλι είχε κερδίσει με 3-0 τον ΠΑΣ με δύο γκολ του Μάρκους Μπεργκ και ένα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Μάλιστα είναι εξίσου εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί τέσσερις συνεχόμενες φορές σε εκτός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Δείτε παρακάτω:

Pas Pao Transfermarkt

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 11η αγωνιστική

Previous article

Κλεϊνχέισλερ, ένας από τους πιο επιδραστικούς της κροατικής Λίγκας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.