0

Ως “τρομοκράτης” κατηγορείται από το τουρκικό κράτος ο Ενές Καντέρ, τον οποίο η Τουρκία τον επικήρυξε έναντι 500 χιλ. δολαρίων!

Ο πρώην NBAερ καταζητείται από τις τουρκικές αρχές, καθώς έχει προστεθεί στη λίστα των “τρομοκρατών”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “turkishminute.com”, η γειτονική χώρα προσφέρει έως και 500χιλ. δολάρια σε οποιονδήποτε μπορεί να δώσει πληροφορίες για τη σύλληψη του 30χρονου.

Ο Καντέρ έχει εδώ και αρκετά χρόνια, ανοιχτή κόντρα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα τον έχει χαρακτηρίσει αρκετές φορές “Δικτάτορα”.

Αυτός είναι και ο λόγος, που η κυβέρνηση της Τουρκίας ακύρωσε το διαβατήριό του το 2017, ενώ ο ίδιος από το 2021 έχει πάρει την αμερικανική ιθαγένεια, προσθέτοντας στο επίθετό του τη λέξη “Freedom”, που σημαίνει “Ελευθερία”.

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το τρίποντο νίκης του Ουίλιαμς (vid)

Previous article

Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 11η αγωνιστική

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.