0

Ένας πρώην πράσινος του Παναθηναϊκού Β υπέγραψε στο MLS

Ο Ηλίας Ηλιάδης αγωνίστηκε 8 χρόνια με τα πράσινα. Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο(20/12) όταν και ζήτησε να επιστρέψει στον Καναδά για προσωπικούς λόγους. Ο Έλληνας ομογενής φαίνεται πως βρήκε την επόμενή του ποδοσφαιρική στέγη στο MLS και συγκεκριμένα στην CF Montreal.

Η παρουσία του στον Παναθηναϊκό

Ο Ηλίας Ηλιάδης αγωνιζόταν με τα πράσινα από τον Ιανουάριο του 2015 όταν και αποκτήθηκε απο την ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα. Το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός μέσος ακολούθησε την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας στην Αυστρία, ενώ σκόραρε 14 γκολ σε 51 αγώνες με την Κ19 του Παναθηναϊκού. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε 34 ματς της Super League 2 με τον Παναθηναϊκό Β’, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ηλιάδη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο Τριφύλλι τον Ιανουάριο του 2015 μετά από παρουσία του στην ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα.

Έγινε επαγγελματίας τρία χρόνια αργότερα, περνώντας από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια και τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του”.

Η συνέχεια στο MLS

Η CF Montréal ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Ηλία με διετές συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν 2024 του MLS. Ακόμα υπάρχει και οψιόν για τα έτη 2025-26, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο σύλλογος.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε σε αυτόν τον νεαρό Καναδό την ευκαιρία να έρθει μαζί μας και να παίξει σε επίπεδο MLS”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της Μοντρεάλ, Ολιβιέ Ρενάρ, σε ανακοίνωσή του.

“Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει οποιαδήποτε θέση στη μεσαία γραμμή. Πέρασε πολλά χρόνια διαμόρφωσης σε έναν διάσημο σύλλογο στην Ελλάδα. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο”.

Ο Ηλιάδης είναι η πέμπτη μεταγραφή της Μοντρεάλ στην offseason και η μοναδική χωρίς εμπειρία στο MLS. Το Νο 2 της Ανατολικής Περιφέρειας για το 2022, η Μοντρεάλ διανύει μια μεταβατική offseason υπό τον νέο προπονητή Hernan Losada.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Αποθεώθηκε η αποστολή στα Γιάννινα (Pics)

Previous article

Ήττα του Παναθηναϊκού από τον Υδραϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.