0

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κάλυψε επάξια το κενό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ήταν εξαιρετικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και βοήθησε το Τριφύλλι, με αποκορύφωμα τη σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Ριένστρα.

 

Ο Παναθηναϊκός είχε να διαχειριστεί στα Γιάννενα την απουσία του τραυματία, Χόρντουρ Μάγκνουσον, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να καλύπτει επάξια το κενό του Ισλανδού στόπερ και για ακόμη μία φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο να δίνει πολύτιμες λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στο αρχικό σχήμα σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τις 3 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και στο πλευρό του Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν εξαιρετικός.

Σε όλα του τα καθήκοντα. Στο δημιουργικό κομμάτι είχε 14/15 πάσες προς το επιθετικό τρίτο, 40/42 πάσες που πήγαν μπροστά το παιχνίδι της ομάδας του, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία στο build up του Τριφυλλιού.

Φυσικά μεγάλη διαφορά έκανε στον ανασταλτικό τομέα, όπου ήταν καθοριστικός. Στη μία και μοναδική μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ μετά το γλίστρημα του Σένκεφελντ και το δοκάρι του Μπαλάν, ο Ριένστρα βρήκε ”καθαρή” εκτέλεση αλλά ο Πούγγουρας με σωστό διάβασμα της φάσης, ταχύτατη παρέμβαση και με ένα φοβερό τάκλιν ανέκοψε τη πορεία της μπάλας προς τη εστία, σε μία επέμβαση που για τους αμυντικούς είναι ότι για τους επιθετικούς η επίτευξη ενός τέρματος.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Βαγιαννίδης θα αφήσει τον Κώτσιρα εκτός; Ήταν το μεγάλο κέρδος εκτός από τους 3 βαθμούς στα Γιάννενα

Previous article

Το μήνυμα του Σισέ ενόψει της Κυριακής (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.