0

Άλλο ένα όνομα προέκυψε στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, καθώς οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο πρωτοπόρος της Superleague έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάρις Σεφέροβιτς από τη Γαλατάσαράι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Σεφέροβιτς στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, καθώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στη Γαλατάσαράι, ενώ οι αποδοχές του είναι παράλληλα “αγκάθι” για την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη, καθώς λαμβάνει 2,3 εκ. ευρώ ετησίως!

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τη Μπενφίκα στην οποία ανήκει ο παίκτης και έχει καταθέσει πρόταση εξάμηνου δανεισμού του με οψιόν αγοράς, ενώ είναι σύμφωνη και η Γαλατάσαράι, η οποία επιθυμεί να τερματιστεί άμεσα ο δανεισμός του διεθνούς Ελβετού επιθετικού.

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Εκτεταμένα highlights από το τεράστιο διπλό του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα (Vid)

Previous article

O Σλοβένος Βίντσιτς θα είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για το Κύπελλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.