0

H ομολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη για την παράγκα του Θωμά, που δικαιώνει τον Παναθηναϊκό για την 20ετία οργίων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρεται και στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Εστω και αργά, έστω και καθυστερημένα, έστω και αν τα πρωταθλήματα δεν γυρνάνε πίσω για να δοθούν στις ομάδες, που άξιζαν να τα πάρουν στο γήπεδο με πιο αδικημένο όλων τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σε κάποια στιγμή του ξέσπασματός του διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία (το ζήσαμε και αυτό) και την ΕΠΟ είπε, ότι «αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη SL2 και  στην διαιτησία δεν συνέβαιναν, ούτε επί Θωμά Μητρόπουλου».

Ολος ο οργανισμός του Ολυμπιακού λέει για την 20ετία οργίων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι τίποτα δεν γινόταν και όλοι όσοι λέμε για τα όργια τότε και την παράγκα του Θωμά πουλάμε σανό και λέμε ψέμματα. Και ήρθε ο ίδιος ο Μαρινάκης να δικαιώσει σήμερα όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλων ομάδων, που υπέφεραν από την παράγκα του Θωμά. Φυσικά δεν εξήγησε στην επιτροπή ο Μαρινάκης τι γινόταν επί Θωμά, που ήταν αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά η ομολογία του για την εποχή του Θωμά Μητρόπουλου τα λέει όλα.

Μιλάμε για ομολογία  των οργίων του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ντομινίκ: «Είπα στον Μάλκοβιτς ότι ήρθα για μπάσκετ, όχι να γίνω δρομέας»!

Previous article

Από τότε τσέκαρε Λινγκρ ο Γιοβάνοβιτς αλλά…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.