0

Ο Νέιτ Γουόλτερς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας στην Basket League και αυτό χάρη στην εμφάνισή του κόντρα στον Άρη για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός point guard του Παναθηναϊκού έκανε τα… πάντα στο παρκέ του ΟΑΚΑ και με τους 26 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, κατέκτησε τον τίτλο του MVP!

Οι «πράσινοι» είχαν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 96-79 και ο Νέιτ Γουόλτερς ήταν εκείνος που είχε ηγηθεί για την εύκολη επικράτηση.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 21:17 και μέτρησε 15 πόντους με 3/5 βολές, 6/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Όπως ανέφερε και ΕΣΑΚΕ «η επίδοση του ήταν η καλύτερη ανάμεσα στους παίκτες που έπαιξαν στις αναμετρήσεις του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου έως τις 16/1 και για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της Basket League»

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το περσινό 1/6 στην επαρχία έγινε 6/6 φέτος!

Previous article

Έχει λοκάρει σε εξτρέμ ο Παναθηναϊκός – Παίρνει δύο παίκτες μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.