0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδί τον ΓΣ Περιστερίου, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και με νίκη με σκορ 9-8 πήρε την πρόκριση για το Final Four της διοργάνωσης.

Στα πρώτα λεπτά, οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό κυρίως επιθετικά, με τον ΓΣ Περιστερίου, Διονύσης Καρούντζος να ανοίγει το σκορ (0-1), με το 0-1 να είναι το σκορ του οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα, ο Κανδανολέων κέρδισε ποινή στα 2μ. και ο Ντανίλο Άτζιτς ισοφάρισε με δυνατό σουτ στον παίκτη παραπάνω σε 1-1, όμως ο ΓΣ Περιστερίου με τον Διονύση Καρούντζο βρήκε ξανά το προβάδισμα. Οι «πράσινοι» απάντησαν ξανά στο προβάδισμα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 2-2 το οποίο ήταν και το σκορ της δεύτερη περιόδου.

Στο δεύτερο μισό, οι επιθέσεις έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Παναθηναϊκός βρήκε δύο φορές το προβάδισμα (3-2 και 4-3), όμως τους Περιστεριώτες να αντιδρούν και ν’ ανατρέπουν το σκορ (4-5). Στο τελευταίο λεπτό του οκταλέπτου, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη βρήκε ξανά την ισοφάριση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην τελευταία περίοδο ισόπαλες με σκορ 5-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο του ντέρμπι, ο Κανδανολέων κέρδισε ποινή (την 3η του Καζάζη) με τον Ντανίλο Άτζιτς να σκοράρει στο παραπάνω για το 6-5, με το +2 στο σκορ να έρχεται από τον ίδιο στη συνέχεια (7-5). Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι με 2-0 σερί ισοφάρισαν (7-7) με την αναμέτρηση να οδηγείται στην ισοπαλία (8-8) ένα λεπτό πριν το τέλος της.

Ξανά τη λύση για τους «πράσινους» την έδωσε ο Άτζιτς, ο οποίος  ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό 9-8 και αν δώσει μία μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό και συνάμα την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Δεν ξεχνά Παναθηναϊκό ο Αντούνα – Πιέζει να αρχίσουν επαναδιαπραγμάτευση!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον 29χρονο σέντερ φορ Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σύμφωνα με τους Σουηδούς και τον δίνει δανεικό! (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.