0

Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση του ”Εξάστερου”.

Αφού έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι ηττών με μια αποφασιστική νίκη επί της Μακάμπι την περασμένη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός (7-12) στοχεύει να συνεχίσει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση με μια δοκιμασία στη Βίρτους (8-11).

Η Βίρτους, η οποία έχασε και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της την εβδομάδα του διπλού γύρου, θα θελήσει να βελτιώσει την άμυνά της, αφού δέχτηκε 87 και 85 πόντους σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει ότι ο Πάρις Λι θα συνεχίσει να διαπρέπει στη ρακέτα, αφού πέτυχε 21 πόντους την τελευταία φορά.

Η διαιτητική τριάδα

Οι Borys Ryzhyk, Mehdi Difallah και Uros Obrknezevic είναι η διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει παιχνίδι του Εξάστερου με την Μπολόνια. Ο Παναθηναϊκός πάει σε μια πόλη που μόνο θετικές αναμνήσεις έχει. 21 ολόκληρα χρόνια μετά από το έπος της Μπολόνια!

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας για την κακή διαιτησία που έφερε την ήττα από την Φενέρ την προηγούμενη εβδομάδα.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Euroleague: Χρονιά ρεκόρ σε προσέλευση, αυτή η θέση του Εξάστερου

Previous article

Εξετάζει τον Παλάσιος η Σαν Λορέντζο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.