0

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 19η αγωνιστική της Super League, με τον Λευκορώσο να είναι ο «εκλεκτός» για τη σημαντικότερη αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου.

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ από την Elite κατηγορία της UEFA θα είναι ο «άρχοντας» του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (22/1, 19:30), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ και Άλεν Μασλίνκα, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τον Πορτογάλο Μπρούνο Εστέβες με τον Νικολακάκη.

Ο Λευκορώσος ρέφερει έχει ξανασγυρίξει αγώνες στην Ελλάδα, ποτέ όμως του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2020-21 βρέθηκε στο ΠΑΟΚ-Άρης 2-0 και στο Άρης-ΑΕΚ 1-3, τον Ιούνιο του 2020 στο Άρης-ΑΕΚ 1-4, ενώ έχει σφυρίξει αρκετές φορές τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά και την Εθνική.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μήνυμα ανασύνταξης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Έχουμε μια νέα μεγάλη πρόκληση μπροστά μας» (Pic)

Previous article

Χωρίς Γιερεμέγεφ η προπόνηση της Χάκεν, ταξιδεύει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.