0

Το νεανικό συγκρότημα της ομάδας υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού συνεχίζει να εντυπωσιάζει και ο τεχνικός του Δημήτρης Μάζης αναφέρεται στους στόχους του τμήματος.

O Δημήτρης Μάζης το καλοκαίρι άφησε την ΑΕΚ, κλήθηκε στον Παναθηναϊκό για να δημιουργήσει και να παρουσιάσει ένα νεανικό συγκρότημα που μέχρι τώρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις. To «τριφύλλι» με οκτώ νίκες και μια ισοπαλία στα 14 παιχνίδια της α’ φάσης του πρωταθλήματος, ξεκινά την παρουσία του στη β’ φάση με την 5η καλύτερη συγκομιδή από τις οκτώ ομάδες που συνθέτουν τον G1 όμιλο (θέσεις 1-8).

«Όλα πάνε μια χαρά. Το καλοκαίρι σε συνεργασία με τη διοίκηση αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο τμήμα, με χρονικό ορίζοντα την τριετία, συνδέοντάς το με τις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου στον Βοτανικό.

υμμετοχή στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή οι επτά από τους 17 παίκτες είναι γεννημένοι το 2004 και μετά, έχουμε παιδιά 16, 17 ετών που έχουν τον ρόλο τους στην ομάδα» δηλώνει ο Δημήτρης Μάζης.

«Ο Ερασιτέχνης θέλει να επενδύσει στην ομάδα πόλο»

Η τάξη που έχει μπει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, έχει αντίκτυπο και στην ομάδα υδατοσφαίρισης, με τον 46χρονο τεχνικό να σημειώνει: «Το σημαντικό είναι η ομάδα να έχει μια συνέχεια, στο παρελθόν είδαμε ομάδες να δημιουργούνται με μεταγραφές, αλλά μετά να διαλύονται. Η πορεία μας είναι καλύτερη από ό,τι περιμέναμε, η διοίκηση του Ερασιτέχνη από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μας, υπάρχει μια αγαστή συνεργασία, στον Ερασιτέχνη τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και οι διοικούντες θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα πόλο.

 

panathinaikos water polo

 

Παράλληλα η παρουσία του κόσμου και η υποστήριξη στην ομάδα είναι εντυπωσιακή, όχι μόνο στο Γουδή, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αγώνα στη Χίο, νιώθαμε πως παίζαμε εντός έδρας, λαμβάνουμε συγκινητικά μηνύματα από τους φιλάθλους μας. Είναι το τρίπτυχο διοίκηση, ομάδα, κόσμος που πρέπει να λειτουργήσει αρμονικά για να προχωρήσουμε.

Επαναλαμβάνω πως το σημαντικό είναι η ομάδα να προχωρήσει βήμα-βήμα, έχοντας το όραμα του Βοτανικού, το όνειρό μας είναι ο Παναθηναϊκός να διεκδικεί τίτλους και παράλληλα η ομάδα να έχει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία».

«Η πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου αποτελεί παράσημο για την ομάδα»

Την Τετάρτη (18/1) στο ντέρμπι των προημιτελικών ο Παναθηναϊκός νικώντας τον ΓΣ Περιστερίου, εξασφάλισε την παρουσία του στο Final 4 του Κυπέλλου (3-4/2).

«Η νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας, όπως ο ΓΣ Περιστερίου και η πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, ένα παράσημο για εμάς, ανεξάρτητα τι θα γίνει στην τελική φάση» σχολιάζει ο Μάζης και συμπληρώνει για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

 

mazis

 

«Το Σάββατο (21/1) αρχίζει και η δεύτερη φάση στο πρωτάθλημα, υποδεχόμαστε τον Απόλλωνα Σμύρνης, μια ομάδα που παίζει όμορφο πόλο, έχει κρατήσει τον κορμό της. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε την ίδια αγωνιστική συνέχεια, ο στόχος μας για τη φετινή περίοδο είναι ένα πλασάρισμα στην εξάδα, όμως ήδη η χρονιά είναι επιτυμένη».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πρότζεκτ «Διπλής Ανάπλασης»: Έτοιμες οι οριστικές μελέτες έως τα τέλη Ιουνίου

Previous article

«Παίκτης – αποκάλυψη ο Αλ Τάμαρι, έτσι και… κολλήσει στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.