0

Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αλ Τάμαρι απ’ την Λέουβεν, τη στιγμή που η Κασίμπασα ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Ιορδανό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Μούσα Αλ Τάμαρι για την ενίσχυση στα εξτρέμ. Ο Ιορδανός ανήκει στην Βέλγικη Λέουβεν και έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους. Μεταξύ αυτών και οι Πράσινοι.

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση 1 εκ. ευρώ στην Λέουβεν και φαντάζει μια ισχυρή προοπτική για τον 25χρονο άσο. Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του ρεπόρτερ απ’ τη Λιέγη αναφέρει:

«Τα πράγματα προχωρούν για τον Μούσα Αλ Τάμαρι. Με το τέλος του συμβολαίου του να πλησιάζει η Λέουβεν έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για τον Ιορδανό επιθετικό. Συμπεριλαμβανομένης και της Κασίμπασα απ’ την Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός που έχει προσφέρει 1 εκ. ευρώ, είναι η πιο ισχυρή περίπτωση. Το θέμα συνεχίζεται…».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός

Previous article

Αποφόρτιση ενόψει ΠΑΟΚ, διαθέσιμος ο Σπόραρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.