0

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον κατέθεσε την άποψη του για τον Άλεξ Γερεμέγεφ, χαρακτηρίζοντας τον 29χρονο φορ ως ικανό και έξυπνο ποδοσφαιριστή.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον, ο οποίος είχε αναλάβει προσωπικά τις επαφές με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Σουηδού άσου, μίλησε για τον πρώτο σκόρερ της Allsvenskan.

Ο Έρικσον, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε Γκέτεμποργκ, Άαλμποργκ, Μπρόντμπι και Έλφσμποργκ εξήγησε ποια είναι τα στοιχεία που κατέστησαν τον Γερεμέγεφ ως το «βαρύ πυροβολικό» του σουηδικού συλλόγου.

«Ο Άλεξ (Γερεμέγεφ) είναι ένας πολύ ικανός και μυαλωμένος ποδοσφαιριστής. Διαθέτει αξιόλογη τεχνική και είναι πολύ καλός στο να πάρει την μπάλα έχοντας πλάτη με τους αντίπαλους του. Κινείται σωστά στην μεγάλη περιοχή, όπου εκεί σημειώνει τα περισσότερα γκολ του. Πρόσφερε πολλά στην Χάκεν».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Στην φυλακή ο Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση!

Previous article

“Τρελαμένοι” οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για τον δανεισμό του Γερεμέγεφ στον Λεβαδειακό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.