0

Την πρόκριση στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» θέλει να κατοχυρώσει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στη Νέα Σμύρνη με το Μίλωνα, στον επαναληπτικό της νίκης του «τριφυλλιού» με 3-0 του πρώτου αγώνα (20:00, Live Streaming ESAP TV).

Οι «πράσινοι» μετά την κατάκτηση του Super Cup θέλουν πάση θυσία να περάσουν στους διπλούς τελικούς του League Cup «Νίκος Σαμαράς» για να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο. Ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί χρειάζεται ακόμα και δύο σετ. Αντίθετα, η πιθανή πρόκριση του Μίλωνα περνάει μέσα από το χρυσό σετ. Για να συμβεί αυτό πρέπει να νικήσει είτε με 3-0 είτε με 3-1 σετ και μετά για την πρόκριση θα παιχτεί «χρυσό» σετ.

Έτσι η ομάδα του Σάκη Ψάρρα αναμένεται να ρισκάρει σε σερβίς και επίθεση προκειμένου να πιέσει τον Παναθηναϊκό και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, σε ένα γήπεδο στο οποίο γνώρισε την ήττα για το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση η παράδοση είναι με την μεριά του Παναθηναϊκού που σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος προηγείται του Μίλωνα με 7-2 νίκες.

Διαιτητές θα είναι οι Κυριοπούλου και Ονόπας.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Απίστευτο: Σαν “σούπερ ήρωα” παρουσίασε τον Γερεμέγεφ ο Λεβαδειακός (Pic)

Previous article

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Πρεμιέρα στη Β’ Φάση για το «τριφύλλι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.