0

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ δεν είχε αντίπαλο στη ρακέτα και ο Παναθηναϊκός U18 έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη γηπεδούχο Μπάγερν στο Adidas Next Generation Tournament (75-58).

Οι «πράσινοι» βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο ANGT (1-1), με τη γερμανική ομάδα να υποχωρεί στο 0-2, καθώς δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με διαφορές που «φλέρταραν» με τους 30 πόντους.

Η U18 του «τριφυλλιού» ήταν κυρίαρχη, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα από το 1ο λεπτό, παρά την αστοχία πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (3/27 3π.). Για να φτάσει στην νίκη ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε μια νέα… υψηλή πτήση του εντυπωσιακού Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, ο οποίος και πάλι δεν είχε αντίπαλο στη ρακέτα. Ο Έλληνας ψηλός σε 26′ στο παρκέ μέτρησε 19 πόντους (8/10 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 3/5 βολές), καθώς και 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο, αλλά και 4 λάθη.

Από εκεί και πέρα, ο Νεοκλής Αβδάλας είχε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Δημήτρη Ζερβό να προσθέτει 12 πόντους.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Έκανε την αρχή η Κ19 με σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Previous article

Πάτησαν Ελλάδα Σισέ και Μπεργκ – Αποθέωση στο αεροδρόμιο! (Pics-Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.