0

Μια ενδιαφέρουσα τροφή για τη σκέψη είναι μήπως ο Παναθηναϊκός που αργεί ν’ αγοράσει, περισσότερο βιάζεται να πωλήσει.Υστερα από τόση επανάληψη, η οποία επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως ως γνωστόν, ακόμη και τα παιδιά στην Α’ Δημοτικού το έχουν αποστηθίσει και το απαγγέλλουν σαν ποίημα. “Ο Παναθηναϊκός αργεί να ψωνίσει”.

Μεταγραφή είναι να έχει κανείς ενεργούς στο γίγνεσθαι της ομάδας, περισσότερους νέους της ακαδημίας απ’ όσους έχουν και οι άλλες τέσσερις top ομάδες της χώρας μαζί. Ο Παναθηναϊκός για χρόνια, ήταν στην Ελλάδα η ακαδημία-πρότυπο. Στο 2023, εκπροσωπεί την πράσινη ακαδημία στην πράσινη πρώτη ομάδα ο εξής ένας Βαγιαννίδης. Ενα πρόσχημα!

Μια ενδιαφέρουσα τροφή για τη σκέψη είναι μήπως ο Παναθηναϊκός που αργεί ν’ αγοράσει, περισσότερο βιάζεται να πωλήσει. Ή ίσως βιάζονται, οι ίδιοι οι μικροί του να φύγουν. Ακόμη και ο Βαγιαννίδης, από σπόντα είναι στην πρώτη ομάδα. Με επιστροφή, μετά από άγουρη φυγή. Τον Αλεξανδρόπουλο, μία επίσης πρώιμη φυγή, ψάχνεις να τον βρεις στην Πορτογαλία. Στην τρέχουσα συγκυρία, ο συγκεκριμένος Αλεξανδρόπουλος τι θα ήταν στον Παναθηναϊκό; Πρόβλημα ή λύση;

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται… άντερα – Τελικές συζητήσεις για την απόκτηση εξτρέμ

Previous article

Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.