0

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον σουηδικό Τύπο απέκτησε τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ εκμεταλλευόμενος την χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης του, ύψους 300.000 ευρώ. Το περασμένο καλοκαίρι όμως το αντίστοιχο ποσό έφτανε στο 1 εκατ. ευρώ!

Με το μίνιμουμ κόστος απέκτησαν οι «πράσινοι» τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι να αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 29χρονο στράικερ τον περασμένο Ιούνιο είχαν ενδιαφερθεί σύλλογοι από την Ασία, αλλά και η Μακάμπι Χάιφα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του ΄Αρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Γερεμέγεφ είχε προτάσεις για συμβόλαιο που έφτανε στο 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Χάκεν στην προσπάθεια της να κατακτήσει το σουηδικό πρωτάθλημα έκανε το παν να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

‘Ετσι, ένα μήνα αργότερα, ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Μάρτιν Έρικσον είχε αποκαλύψει πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Σουηδού διεθνή άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ!

Χρειάστηκε η παρέμβαση του μάνατζερ του Γερεμέγεφ και άλλοτε παίκτη των Άγιαξ και Βέρντερ Βρέμης, Αλεξάντερ Ρόζενμπεργκ προκειμένου το ποσό να πέσει σε λογικά επίπεδα αν και αρχικά στόχος της Χάκεν είναι να θέσει τη νέα συμφωνία μόνο για σκανδιναβικούς συλλόγους, αξιώνοντας πολύ περισσότερα χρήματα για ομάδες από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εν τέλει η ρήτρα έπεσε στις 300.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός με συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην απόκτηση του μέχρι πρότινος άσου της Χάκεν.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Previous article

Χειρουργήθηκε η Ρόγκα, την χάνει για έναν μήνα ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.