0

Ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ, Ντιέγκο Λαϊνέζ που βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού, όσα ισχύουν στην υπόθεση του Κάουλι και του Λινγκρ και το… γκάζι που πρέπει να πατήσει ο Παναθηναϊκός για να ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές σε μια εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει πάρα πολύ στην υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού, γεγονός που το έχει πληρώσει ακριβά μέσα στον Ιανουάριο, καθώς δεν είχε τις απαιτούμενες λύσεις για να ανταπεξέλθει στον πιο δύσκολο και απαιτητικό μήνα της σεζόν έως τώρα. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, τα παθήματα πρέπει να γίνουν μαθήματα και το Τριφύλλι έχει μπροστά του μία εβδομάδα, κατά την οποία οφείλει να πατήσει γκάζι και να ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Ενός δεξιού εξτρέμ και ενός ακόμη μεσοεπιθετικού, ενώ υπάρχει πάντα παράθυρο ανοιχτό για ενίσχυση και σε άλλη θέση.

Η περίπτωση του Αλ Ταμάρι δεν δείχνει να προχωρά, καθώς όπως τονίζουν στο Βέλγιο, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στη Λέουβεν μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα ως ελεύθερος να πάρει τις αποφάσεις του. Όπως έχουμε αναφέρει, προτεραιότητα των ”πρασίνων” για αυτή την θέση είναι άλλος ποδοσφαιριστής, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει και ούτε υπάρχει εικόνα για το μεταγραφικό του προφίλ.

Από κει και πέρα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Πορτογαλία, μία από τις περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπ’όψιν του Παναθηναϊκού είναι αυτή του διεθνούς Μεξικανού εξτρέμ της Μπέτις, Ντιέγκο Λαϊνέζ. Ο 23χρονος άσος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπράγκα(13 συμμετοχές, 2 γκολ, 2 ασίστ) αλλά δεν έχει αρκετό χρόνο ως βασικός και θέλει να αποχωρήσει. Ο Λαϊνέζ τα προηγούμενα χρόνια ”έγραψε” 72 ματς, 4 γκολ και 6 ασίστ με τη φανέλα της Μπέτις, που τον είχε αποκτήσει από την Αμέρικα αντί 14 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο του 2019!

Παράλληλα, πάντα ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Κάουλι από την Λουντογκόρετς. O Βραζιλιάνος μέσος απασχολεί εδώ και καιρό το Τριφύλλι αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τoν βουλγαρικό σύλλογο. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, καθώς ο παίκτης πιέζει να αποχωρήσει. Όσον αφορά, τώρα, την υπόθεση του Λινγκρ από την Σλάβια Πράγας, οι Τσέχοι δεν δείχνουν ”ζεστοί” να παραχωρήσουν τον εξαιρετικό διεθνή μεσοεπιθετικό και η υπόθεση δείχνει να έχει ”παγώσει”.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μακέντα: «Κλείνει» στον ΑΠΟΕΛ μετά από έξι μήνες στην Τουρκία

Previous article

Τζιμπρίλ Σισέ: «Θέλω να επιστρέψω στην ενεργό δράση»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.