0

Ένας παίκτης που όπως φαίνεται στο γήπεδο, στην στατιστική, έχει τις πιο πολλές τελικές της ομάδας του

ΜΑΝΤΣΙΝΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΤΕΛΙΚΗ

Αρχικά, είναι ένας παίκτης που όπως φαίνεται στο γήπεδο, στην στατιστική, έχει τις πιο πολλές τελικές της ομάδας του. Δώστε βάση…Πιο συγκεκριμένα, σε 17 αγώνες έχει 36 τελικές. Με τον Γκρέι Άντρε να βρίσκεται με 33 και να έχει αφήσει αρκετά πιο πίσω όλους τους άλλους.

Στη συνέχεια, γίνεται αρκετά απειλητικός με σουτ εκτός περιοχής. Βρίσκεται στο νούμερο 1 για τον Άρη με 22 σουτ σε 17 αγώνες. Ένώ είναι 2ος σε σουτ εντός περιοχής. Μια διαρκής απειλή για τους αντιπάλους. Από παντού!

Είναι μακράν ο καλύτερος σε Ασίστ, καθώς έχει τις περισσότερες. Ο ίδιος μετράει 6 στον αριθμό έως τώρα την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν μόνο 2. Νύχτα με την ημέρα.

Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ

Επιπλέον, ένα στοιχείο που λείπει αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό είναι οι προωθημένες πάσες. Δηλαδή το γκολ και η δημιουργία για γκολ! Τη συγκεκριμένη στιγμή, λοιπόν, ο Μαντσίνι είναι ο 1ος σε προωθημένες πάσες για τον Άρη που μετράει 135. Σε συνδυασμό με τα εύστοχα γεμίσματα, όπου έχει 32 έναντι των δεκατεσάρων που έχω οι συμπαίκτες του. Έχει την ικανότητα να βλέπει και να σημαδεύει σωστά και εκεί που χρειάζεται μέσα στη περιοχή.

ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Τέλος, ένα ακόμη χαρακτηριστικό του είναι οι πολλές προσπάθειες που παίρνει σε γεμίσματα γιατί παίρνει την ευθύνη να πάει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Η μετακίνηση Μαντσίνι δεν παίζεται… απλά για το εφέ! Αλλά μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες επιθετικά προς το καλύτερο για το τριφύλλι!

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πρέπει να γίνει ξανά συμπαγής ο Παναθηναϊκός – Βουνό η πρόκριση, βάσει εικόνας

Previous article

Επιστροφή Κουρμπέλη, μέσα ο Κλεϊνχέισλερ για ΠΑΟΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.