0

Mετά το «μπαμ» με την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ακόμη ενός μεσοεπιθετικού, με τους Κάουλι και Ντιέγκο Λαϊνέζ να βρίσκονται πάντα στα ραντάρ των «πρασίνων». Πιθανότητες και για στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει και τυπικά τη τρίτη του μεταγραφή στη τρέχουσα περίοδο με την ανακοίνωση της απόκτησης του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη το πρωί της Πέμπτης αλλά η «πράσινη» ενίσχυση δεν σταματά στον Αργεντινό εξτρέμ. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σκοπεύουν να κάνουν τουλάχιστον ακόμη μία κίνηση που θα αφορά το δημιουργικό κομμάτι.

Στα ραντάρ των «πρασίνων» εξακολουθεί να βρίσκεται η περίπτωση του Κάουλι από τη Λουντογκόρετς αλλά και του Ντιέγκο Λαϊνέζ από τη Μπέτις.

Αμφότεροι μπορούν να αγωνιστούν σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και φυσικά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό και έχουν ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα.

Από κει και πέρα, υπάρχει πάντα ανοιχτό «παράθυρο» για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα έρθει και θα αναβαθμίσει τις υπάρχουσες λύσεις στα στόπερ των «πρασίνων».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Στάθηκε όρθιος και συνεχίζει να ονειρεύεται

Previous article

Έβδομη ακριβότερη μεταγραφή ο Μαντσίνι, δεύτερος από την ελληνική αγορά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.