0

Ο Κάζις Μακσβίτις μίλησε για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ζάλγκιρις  και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στους Γουίλιαμς και Μπέικον.

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση γιατί κάναμε κάναμε ένα από τα χειρότερα ματς στον πρώτο γύρο. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο κακό παιχνίδι μας, καθώς επιτρέψαμε στους αντιπάλους να παίξουν το μπάσκετ τους. Διαθέτουν πολλούς καλούς παίκτες ωστόσο έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας ώστε να πάρουμε τη ρεβάνς».

Για τον Ντέρικ Γουίλιαμς«Τόσο ο Γουίλιαμς, όσο και ο Μπέικον έκαναν καλό παιχνίδι στο ματς του α’ γύρου και πήραν πολλούς πόντους στο ανοικτό γήπεδο. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που δεν αμυνόμασταν καλά ο ένας εναντίον του άλλου. Τους αρέσει να παίζουν ένας εναντίον ενός, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε. Να τους ωθήσουμε να μοιράσουν περισσότερο τη μπάλα, να μειώσουμε τους χώρους ώστε να μην μπορέσουν να κάνουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο.»

Για το κακό φεγγάρι του Παναθηναϊκού με μία νίκη στα 8 τελευταία ματς: «Δεν θέλω να την άλλη ομάδα. Οι αντίπαλοι είναι ταλαντούχοι, έχουν πολλούς καλούς παίκτες και μπορούν να κερδίζουν σε κάθε αγώνα. Τους εκτιμούμε, τους σεβόμαστε και προετοιμαζόμαστε σοβαρά».

 

Για τα αγωνιστικά προβλήματα των πρασίνων με τις απουσίες: «Είναι δύσκολο να ελέγξεις ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Από όσο ξέρουμε, οι Γουόλτερς, Γκριγκόνις δεν έπαιξαν στον τελευταίο αγώνα, ενώ υπήρχαν αναφορές και για τον Γκουντάιτις. Εμείς προετοιμαζόμαστε εναντίον όλων. Ίσως να ξεκουράστηκαν».

Για τον Ντουέιν Μπέικον: «Έχει συχνά την μπάλα στα χέρια του και τελειώνει μόνος του τις επιθέσεις. Θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε κάποιο τρόπο να τον περιορίσουμε».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Χαμός….στέλνουν τον Τζήλο στην Τρίπολη!

Previous article

Πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα – Στόπερ ο Κουρμπέλης – Στον πάγκο ο Μαντσίνι! (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.