0

Η ποιότητα του Μπερνάρ μας προετοιμάζει για το μέλλον και το πως ο Ιβάν για να εκμεταλλευτεί την καλή του κατάσταση αφήσει στην άκρη σε κάποια ματς το αγαπημένο του 4-3-3 παίζοντας φουλ επίθεση με 4-4-2 σε ρόμβο.

Τον σύγχρονο ποδοσφαιρικό ρόμβο τον εφαρμόζουν προπονητές που έχουν στη διάθεσή τους έναν πολύ ποιοτικό παίκτη ώστε να τον αξιοποιήσουν.

Στο ρόμβο επιτελικοί παίζουν παίκτες σαν τον Βραζιλιάνο, ποδοσφαιριστές με τεχνική κατάρτιση και με χαμηλό κέντρο βάρους που τους δίνει τη δυνατότητα να τρέξουν με τη μπάλα, να πλησιάσουν τους επιθετικούς και να παίξουν μαζί τους.
Καλώς ή κακώς στο Κορωπί τέτοιος παίκτης μόνο ο Μπερνάρ υπάρχει.

Η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου συστήματος δεν σου αφαιρεί ορθολογικό παιχνίδι, απλώς αν παίξεις με φορ, 2 εξτρέμ και δεκάρι εξυπακούεται ότι πρέπει να έχεις εξάρι που θα…τρώει χώρους κι αντιπάλους, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να ξεμυτίσει από την περιοχή του.

Αλλά έτσι κι αλλιώς ο ρόμβος είναι ένα σύστημα που εφαρμόζεις μόνο απέναντι σε αδύναμους συλλόγους που ξέρεις ότι δεν μπορούν να σε απειλήσουν.

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα – Στόπερ ο Κουρμπέλης – Στον πάγκο ο Μαντσίνι! (pic)

Previous article

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1 – 1: Μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.