0

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεταγραφή που θύμισε 2009.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, ολοκληρώνοντας το «colpo grosso» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο υπέγραψε ως το καλοκαίρι το 2026. Είναι ένας παίχτης που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και του αρέσει το παιχνίδι απομόνωσης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον είχε ξεχωρίσει και τον ήθελε, γιατί θεωρεί πως καλύπτει τα αγωνιστικά του «θέλω» και θα ενισχύσει την προσπάθεια του Τριφυλλιού για το πρωτάθλημα.

Για τον Μαντσίνι εκδήλωσε ενδιαφέρον τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κέρδισε ένα ντέρμπι που δεν κρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Η μεταγραφή του Μαντσίνι θυμίζει μεταγραφή Λέτο. Τότε, το καλοκαίρι του 2009, το Τριφύλλι, κάτω από άκρα μυστικότητα, κέρδισε την υπογραφή του Αργεντινού, που άνηκε στη Λίβερπουλ. Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη σεζόν, τη σεζόν 2008-2009 ο Σεμπαστιάν Λέτο αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό. Και τότε, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη μεταγραφή του Λέτο, με τους «Πράσινους» να είναι εκείνοι που εν τέλει κέρδισαν την «μάχη». Οι δύο περιπτώσεις έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη μεταγραφή του Παναθηναϊκού δείχνει πως η ομάδα επέστρεψε σε μια κατάσταση κανονικότητας σε όλα τα επίπεδα. Ο Μαντσίνι είναι μια μεταγραφή που μπορεί να δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό και να τον ανεβάσει επίπεδο. Μακάρι να διαγράψει και ανάλογη πορεία με αυτή του Λέτο. Όπως και να έχει οι απαντήσεις θα δοθούν στον αγωνιστικό χώρο…

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

H επόμενη μέρα: Υποχρεωμένος να ανακάμψει και να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα

Previous article

Τελική λίστα με 5 προπονητές στον ΠΑΟ – Αυτός είναι το Νο1 φαβορί – Τι παίζει με Χεζόνια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.