0

Μετράμε αντίστροφα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός, πρόσθεσε έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης, τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ωστόσο τι συμβαίνει με την υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα;

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχουν… παγώσει. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά την έξοδο από την Λουντογκόρετς και μάλιστα προπονείτε μόνος του το τελευταίο διάστημα. Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα από την Βουλγαρία, έκανε σαφές πως θα παραχωρούσε τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, μόνο αν οι “πράσινοι” έδιναν τα 2.5 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του.

Κάουλι

Το γεγονός πως οι δύο σύλλογοι δεν βρίσκονται σε επαφές δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο ο παίκτης να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να βρει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Υπάρχει ακόμα χρόνος, ώστε Παναθηναϊκός και Λουντογκόρετς να βρουν την… χρυσή τομή. Όμως, η κατάσταση μοιάζει να είναι στον… πάγο για την ώρα.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Έκτακτο: Εξετάζει τον μπόμπερ Ματ Τόμας ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Η επιστήμη του μπάσκετ, σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.