0

Οι “πράσινοι” έμειναν εκτός Κυπέλλου, ωστόσο έδειξαν θετικότατα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και αισθητή βελτίωση

Ο Παναθηναϊκός “κυνήγησε” την μεγάλη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Δικέφαλος του βορά πήρε την πρόκριση. Η εικόνα του “Τριφυλλιού” στο βροχερό αγωνιστικό τερέν, ήταν αισθητά βελτιωμένη, σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς. Τώρα, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς έχει να εστιάσει μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ποιοι ποδοσφαιριστές συνέβαλαν στην πολύ καλή παρουσία που είχαν οι “πράσινοι” στη ρεβάνς;

Ο Μπερνάρ ήταν καθοριστικός, διότι έδωσε την ασίστ στον Τσέριν. Ακόμη, έβγαλε… μόνο του τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, όμως ο Σλοβένος δεν βρήκε δίχτυα. Ο Βραζιλιάνος ήταν 1ος σε εύστοχα γεμίσματα. Είχε 7 προωθημένες πάσες και δεν ήταν τυχαίο ότι από την ώρα που αντικαταστάθηκε, ο Παναθηναϊκός “έπεσε” επιθετικά. Ο Μπερνάρ πάντως και στην Τούμπα είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο και το “Τριφύλλι” έχασε την επιθετικότητα του στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Βαγιαννίδης είναι ένα σύγχρονο μπακ, με πολλά ανεβάσματα. Από τα πόδια του πέρασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Έβγαλε ωραίο γέμισμα στο Σπόραρ στο 4′ που το έχασε και ακολούθησαν τα σουτ των Παλάσιος και Τσοκάι. Επιπλέον, έκανε ένα εντυπωσιακό γέμισμα για την κεφαλιά του Μαντσίνι στο 54′. Ήταν 1ος σε προωθημένες πάσες με 10 για τον Παναθηναϊκό και 1ος σε κλεψίματα με 4.

Ο Τσέριν ήταν ωραίος και… μοιραίος. Σκόραρε και είχε ακόμη μια εύκαιρα με νέο σουτ εκτός περιοχής στο 64′, όμως έκανε το πέναλτι. Μοίρασε 8 προωθημένες πάσες (3ος για Παναθηναϊκό). 3 Κλεψίματα (2ος για Παναθηναϊκό). Ο Σλοβένος χαφ ήταν και στην Τούμπα μοιραίος γιατί είχε στείλει την μπάλα στην οριζόντια δοκό του Κοτάρσκι και παραλίγο να σκοράρει.

Ακόμη, ο Άντραζ Σποράρ ήταν επίσης… μοιραίος. Σπατάλησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τη μπαλιά του Μπερνάρ. Είχε μόλις μία τελική σε όλο τον αγώνα και μόλις 2 κερδισμένα φάουλ. Την ίδια ώρα για τη σύγκριση και μόνο, ο Φορ του ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα, είχε 4 τελικές και κέρδισε 8 φάουλ. Ενώ πέτυχε την ισοφάριση για την ομάδα του Λουτσέσκου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τελική λίστα με 5 προπονητές στον ΠΑΟ – Αυτός είναι το Νο1 φαβορί – Τι παίζει με Χεζόνια!

Previous article

Το πανόραμα της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.