0

Μια ανάσα από οριστική συμφωνία με τον Αμερικανό μπόμπερ είναι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως δρομολογούνται άμεσα θετικές εξελίξεις με τον Τόμας στον Παναθηναϊκό καθώς το Τριφύλλι φέρεται να κατέθεσε πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» του παίκτη και όλα δείχνουν πως αναμένεται να υπάρξει σύντομα συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι εξαιρετικός από μακρινή απόσταση και μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις από το τρίποντο, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αρκετή εμπειρία από το ΝΒΑ έχοντας αγωνιστεί σε 139 παιχνίδια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 4 πόντους, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη, συνεπώς τα μέρη μας δεν του είναι άγνωστα.
Ο ύψους 1.91 γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο (2017-18), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαλένθια (2018-19). Ακολούθησε το ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς (2019-21) και τους Γιούτα Τζαζ (2021), ενώ πέρσι βρέθηκε στους Σικάγο Μπουλς (2021-22).

 

 

Οι λόγοι για να αισιοδοξεί ο Γιοβάνοβιτς

Previous article

Με… Ματσιούλις στο ΟΑΚΑ η «πράσινη» παρακάμερα (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.