0

Το πρώτο πράγμα που κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα. Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, δεν το έκανε.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για τη διαιτησία και τις αθηναϊκές ομάδες ξενέρωσαν μέχρι και τον Σέρβο τεχνικό.

Κανείς δεν αντιλέγει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι τρομερός ιντριγκαδόρος επικοινωνιακά. Σε σημείο που να αδικεί τον εαυτό του. Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί πως τις τελευταίες 10 ημέρες σε 3 αγώνες που ο Παναθηναϊκός δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπήκε καν στην διαδικασία να δώσει τα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα μετά το πέρας των αναμετρήσεων.

Και δικαιώθηκε εδώ που τα λέμε. Ουδείς μπορεί να τον ψέξει. Προφανώς, ο Σέρβος τεχνικός κράτησε μανιάτικο τις δηλώσεις του Ρουμάνου και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα «μεγάλωσε» η μεταξύ τους απόσταση.

Η ανωτερότητα, φαίνεται κυρίως στην διαχείριση των ηττών και ουχί στις επιτυχίες. Ο 61χρoνος τεχνικός του πρωτοπόρου της Super League 1 έχει αποδείξει πως του περισσεύει η ανωτερότητα και η ευγένεια, αλλά εδώ έκανε πίσω. Και δεν είναι ότι μαζεύτηκαν πολλές σκοτούρες εσχάτως στον Ιβάν, είναι η αντισυναδελφικότητα του Ραζβάν…

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο φόβος πριν από την Τρίπολη

Previous article

Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ματ Τόμας (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.