0

O Tάσος Νικολογιάννης μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα, ενώ σχολίασε και τα μεταγραφικά τονίζοντας πως οι πράσινοι κοιτάζουν για εξτρέμ και στόπερ.

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει αντίδραση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (30/1, 21:00, NovaSports Prime).

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM τον αγώνα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς σε μία έδρα που οι «πράσινοι» έχουν να κερδίσουν από το 2017, ενώ και Ολυμπιακός, ΑΕΚ δεν κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» φέτος.

Όσον αφορά τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό ο Ντάνιελ Μαντσίνι να ξεκινήσει βασικός, τονίζοντας πως μένει να φανεί η κατάσταση του Πούγγουρα που επανήλθε στις προπονήσεις, αλλά και το αν ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα αγωνιστεί ως στόπερ ή χαφ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε επίσης τα μεταγραφικά των «πρασίνων», αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ακόμα περιπτώσεις παικτών στις θέσεις του αριστερού εξτρέμ και του χαφ, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και να δώσουν λύσεις όταν αποκτηθούν.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Δυσκολεύεται με Αστέρα ο Γιοβάνοβιτς

Previous article

Ήττα στο Περιστέρι για την Κ17

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.