0

H πρόκληση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Έχει σαρώσει όποιον βρήκε στο διάβα του στην επαρχία φέτος ο Παναθηναϊκός. Αύριο στην Τρίπολη, στο τελευταίο ματς στην regular season για τον Παναθηναϊκό στην επαρχία, το τριφύλλι καλείται να (από)δείξει αν έχει συνέλθει από το τραυματικό δεκαήμερο εναντίον του ΠΑΟΚ… Η Τρίπολη δεν είναι κανένα… μεγαθήριο, αλλά η έδρα του είναι από τις πιο «σκληρές» για τους «μεγάλους» και παραδοσιακά για τον Παναθηναϊκό…

Καλές οι μεταγραφές, όμως για να σταθεί όρθιος ο Παναθηναϊκός τώρα που τον έχουν πλησιάσει οι διώκτες του, θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και οι παλιοί. Αν ο Σένκεφελντ, ο Σπόραρ, ο Παλάσιος, ο Χουάνκαρ, ο Ρουμπέν (ή έστω οι περισσότεροι εξ αυτών) δεν… θυμηθούν την απόδοσή τους κατά τον πρώτο γύρο, το καράβι δε θα βρει εύκολα ήρεμες θάλασσες. Το ματς στην Τρίπολη είναι η απόλυτη ευκαιρία για restart, τώρα που τελειώνει η βαρυχειμωνιά του Ιανουαρίου για τους πράσινους και «μαλακώνει» το πρόγραμμα. Το θέμα είναι αν οι παίχτες έχουν συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα του αγώνα, από του οποίου το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει η να «βουλιάξει».

Πάει για βασικός ο Μαντσίνι

Previous article

Γιαννακόπουλος: «Ψεύτη εσύ δεν ορκιζόσουν…;» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.