0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πορτογαλικής «Abola» ο Παναθηναϊκός δείχνει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση, με μορφή δανεισμού, του 25χρονο Πορτογάλο στόπερ της Μπενφίκα Φέρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η  μεταγραφή του Ζέρμαν Κόντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας δημιουργεί νέα δεδομένα για τον κεντρικό αμυντικό Φέρο, ο οποίος μπορεί πλέον να δοθεί ξανά δανεικός.

Η Μπενφίκα είχε συμπληρώσει όλες τις κενές θέσεις για μεταγραφές στο εξωτερικό και, ως εκ τούτου, προσπαθεί να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σέντερ μπακ. Ο Φέρο δόθηκε δανεικός στη Βιτέσε, αλλά θα αναμένεται να αποχωρήσει.

Η Κάνσας Σίτι και δύο άλλοι σύλλογοι στο MLS, ενδιαφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και  η Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, προκειμένου να αποκτήσουν δανεικό τον 25χρονο ποδοσφαιριστή».

 

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Άντριους: «Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να μου δώσει την ευκαιρία να με βοηθήσει να βρω άλλη ομάδα»

Previous article

Πάει για βασικός ο Μαντσίνι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.