0

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τις παίκτριες της ομάδας μπάσκετ για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 77-63.

Το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά, ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά ισοφαρίζοντας με άνεση σε 1-1 και στο φινάλε παίκτριες και προπονητικό τιμ το γιόρτασαν με την ψυχή τους. Δείτε φωτό και βίντεο.

Με την κόρνα της λήξης του αγώνα στη Λεωφόρο ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη με 77-63 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, δίνοντας ώθηση στις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη σε όλο το 40λεπτο. Έτσι οι νικήτριες του ντέρμπι με το πέρας του αγώνα έγιναν ένα με τον κόσμο, λέγοντας έτσι το δικό τους «ευχαριστώ».

Μαζί με τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη πανηγύρισε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές.

«Πράσινη» παράνοια στο κλειστό της Λεωφόρου:

 


 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Χωρίς Βέρμπιτς η αποστολή των πράσινων για το ματς με τον Αστέρα

Previous article

Άντριους: «Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να μου δώσει την ευκαιρία να με βοηθήσει να βρω άλλη ομάδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.