0

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Μίλωνα να του βάζει δυσκολίες, όμως πήρε τη νίκη με 3-1 σετ και μάζεψε όλους τους διαθέσιμους βαθμούς.

Χωρίς τον Ερνάντες αγωνίστηκαν οι Πράσινοι, με τον Κουβανό να παίρνει τις απαραίτητες ανάσες.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μπήκε… νωθρά στην αναμέτρηση και έχασε το πρώτο σετ από τον Μίλωνα. Στη συνέχεια όμως το Τριφύλλι αντέδρασε και παρόλο που δεν κατάφερε ούτε μία στιγμή να “ξεφύγει” πολύ στο σκορ, κατέκτησε τα επόμενα τρία σετ και πανηγύρισε τη νίκη.

Με αυτή την επικράτηση οι Πράσινοι έφτασαν τους 27 βαθμούς και “έπιασαν” τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση της κατάταξης της Volley League.

Ο Φερνάντο Ερνάντες, που ήταν εξουθενωμένος από τα διαδοχικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση. Την θέση του πήρε ο Μπρέντεν Σάντερ, ο οποίος προσπαθεί να βρει ρυθμό με την “πράσινη” φανέλα και αν εξαιρεθεί το πρώτο σετ, έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση.

Τα σετ: 22-25, 25-20, 25-20, 25-22

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Γιαννακόπουλος: «Ψεύτη εσύ δεν ορκιζόσουν…;» (Pic)

Previous article

Ο Μακέντα ήθελε να επιστρέψει Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.