0

Στο πόσο ανταγωνιστικός ήταν ο Μίλων, αλλά και στο δύσβατο πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη της ομάδας με 3-1 σετ.

Αναλυτικά όσα είπα ο κόουτς του «τριφυλλιού»:

«Ο Μίλωνας είναι μία εξαιρετική ομάδα. Έχει σταθερό side out και παίζει άμυνα. Δύσκολος να τον σπάσεις και γι’αυτό όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια ήρθαν στις λεπτομέρειες. Σκεφτήκαμε ένα σχήμα για να αξιοποιήσουμε το καλύτερο από όλους τους πάικτες μας.

Πιστεύω αυτό δούλεψε και στο πρώτο σετ δεν νομίζω πως ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Είχαμε πέντε άσσους και ένα… πέναλτι και ουσιαστικά κρίθηκε εκεί. Όλος ο Γενάρης είχε δύσκολα παιχνίδια που έκριναν προκρίσεις. Ξεκινήσαμε με πέντε στόχους, πήραμε τον έναν και συνεχίζουμε σε όλους στα τέλη Γενάρη. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο δύσκολο το πρόγραμμα. Αυτά όμως περιμένουμε».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

ΕΚΤΑΚΤΟ: : «Έκλεισε» ο Ματ Τόμας έως το καλοκαίρι του 2024!

Previous article

«Πύρρειος» νίκη της Μπασκόνια πριν τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.