0

Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από την 1η Απριλίου και για τρεις μήνες για τις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων.


Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από την 1η Απριλίου και για τρεις μήνες για τις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων.
Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν στον Άγιο Κοσμά μετά τις 31 Μαρτίου 2023 καθώς έχουν ξεκινήσει έργα για την ανάολαση του ελληνικού και ήταν σε αναζήτηση άλλου χώρου.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί μόνιμη λύση όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να παραχωρεί αμισθί το αθλητικό κέντρο της Παιανίας από την 1 Απριλίου και για τρεις μήνες και ενώ η διοίκηση της ΕΠΟ συνεχίζει να ψάχνει μια μόνιμη λύση για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τη χρήση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου για τρεις μήνες.
Η παραχώρηση του εν λόγω αθλητικού κέντρου θα γίνει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2023.
Η χρήση του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά από την ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023.
Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας.
Στο μεταξύ η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις επαφές για την αναζήτηση μόνιμης λύσης για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων”

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Με Σάρλια και Κουρμπέλη η ενδεκάδα με τον Αστέρα

Previous article

Συμφώνησε με την Μπαΐα ο Κάουλι…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.