0

Ο Παναθηναϊκός επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση στην Τρίπολη.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης με δύο κίτρινες μέσα σε επτά λεπτά στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, άφησε τους «πράσινους» με δέκα ποδοσφαιριστές. Η αποβολή αυτή έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, με τον αρχηγό της ομάδας να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους πράσινους στη χθεσινή αναμέτρηση.

Σε ένα ματς ιδιαίτερο κρίσιμο, που λόγω της απώλειας των βαθμών ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, με την ΑΕΚ να τον ξεπερνάει.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είχε κάνει και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Δημήτρη Κουρμπέλη για την αντιεπαγγελματική του αυτή συμπεριφορά.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Τόμας: «Έτοιμος να μπω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, το σουτ είναι το δυνατό μου σημείο»

Previous article

«Πέταξε» για τη… διαβολοβδομάδα στην Ισπανία με τρεις απουσίες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.