0

Για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο 36χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή αύριο (01/02, 21:45), αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με δηλώσεις του για την αυριανή αναμέτρηση, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τόνισε πως οι «πράσινοι» διαθέτουν πλούσιο ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Παράλληλά, ο 36χρονος γκαρντ σημείωσε πως οι «μερένχες» πρέπει να διατηρήσουν την προσοχή και την ενέργειά τους, ώστε να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρχιο Ροντρίγκεθ:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Στο τελευταίο μας παιχνίδι, ο Ουόλτερς δεν έπαιξε, ενώ έχουν προσθέσει στο ρόστερ τον Μπέικον.

Έχουν παίξει καλά σε άλλες ομάδες της Euroleague και αυτό κάνει τον αντίπαλό μας δύσκολο. Το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι να ταιριάξουμε στην ενέργειά τους από την αρχή.

Είμαστε σε ένα καλό σερί και πρέπει να διατηρήσουμε την προσοχή και την ενέργειά μας. Ελπίζουμε ο κόσμος μας να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα, γιατί θα κάνει τα πάντα πιο εύκολα».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Έδωσε τον Νίκο Χριστογιώργο στον ΟΦΗ!

Previous article

Τσους Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο επιθετικό ταλέντο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.