0

Πως από… κόκκινο πανί για τους φίλους του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Αγραβάνης θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ φορώντας την πράσινη φανέλα – Οι αντιδράσεις, τα αγωνιστικά οφέλη, ο Παναθηναϊκός από κούνια και όλο το παρασκήνιο…

  • Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί! Όχι, δεν είναι μια… κοινότυπη φράση από αυτές που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα social media κάθε φορά που ένας αθλητής μετακομίζει στον «αιώνιο» αντίπαλο μιας ομάδας, αλλά είναι η πραγματικότητα!
  • Ο διεθνής άσος πραγματικά ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού στα παιδικά του χρόνια. Μην κοιτάτε που συμπεριφερόταν σαν γνήσιος φίλος του Ολυμπιακού, όσο φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Όχι, δεν υποκρινόταν. Έτσι είναι σαν χαρακτήρας. Παθιάζεται με όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται και πολλές φορές αδυνατεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του φτάνοντας στην υπερβολή! Έχει, πάντως, πολύ ζουμί η ιστορία. Και αποδεικνύει ότι στη ζωή… ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ!
  • Και αν το 2018, μια ενδεχόμενη παρουσία του Δημήτρη Αγραβάνη στο ΟΑΚΑ ως «πράσινος» ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, να που θα προβληθεί οσονούπω.
  • Να τα βάλουμε, όμως, κάτω αρχικά αγωνιστικά. Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη τον «Αγρα» σε μια θέση που «πονούσε» και ο «Αγρα» είχε ανάγκη τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.
  • Τα γράφαμε εδώ στο backdoor. Το «φλερτ» ήταν διαρκείας και κάποια στιγμή οι δύο πλευρές θα έβαζαν… βέρες. Ο Αγραβάνης, άλλωστε, δεν έκρυβε όλους τους προηγούμενους μήνες την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα. Το είχε δηλώσει και στη Δώρα Παντέλη σε συνέντευξή του σε εκπομπή της KingBet.
  • Όσα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Αγραβάνης αποτελούσε κόκκινο πανί για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την «μπηχτή» για τον Παπαπέτρου όταν ο  «Πάπι» έφυγε για το ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2018;
  • «Αυτοί που δεν ξέρουν το νόημα της πίστης δεν μπορούν να καταλάβουν το κόστος της προδοσίας» είχε ποστάρει στο Instagram και έπειτα στη εφημερίδα «ΦΩΣ» είχε επιβεβαιώσει ότι αναφερόταν στον Παπαπέτρου λέγοντας «πως είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του». Μάλιστα υπήρξαν και διάφορες λεκτικές αψιμαχίες με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα.
  • Βέβαια εδώ και τρία χρόνια είναι τα καλύτερα φιλαράκια οι δύο παίκτες. Ασχέτως αν δεν συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό. Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε ρίξει «γέφυρες» για να ντυθεί στα πράσινα. Ο Δημήτρης Πρίφτης τον ήθελε διακαώς στην ομάδα μετά τη φυγή του Ντίνου Μήτογλου. Το θέμα δεν προχώρησε λόγω των δηλώσεών του. Είτε για τον Παπαπέτρου είτε για τη συμπεριφορά του στα ντέρμπι είτε για τη δημόσια τοποθέτησή του για τους «άλλους λόγους» που βοηθούσαν τον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ.
  • Ο ίδιος συνέχιζε να ρίχνει «γέφυρες» για να ντυθεί στα πράσινα. Το ήθελε πολύ όταν ακόμα ήταν στον Προμηθέα. Εν αντιθέσει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στα social media που δεν τον ήθελε για τους παραπάνω λόγους. Σάμπως και με τον Μπουρούση δεν υπήρχε ιστορία; Και όμως φόρεσε τα πράσινα και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στην πράσινη εξέδρα.
  • Η αλήθεια είναι ότι κόντρα στον Ολυμπιακό είτε ως παίκτης του Προμηθέα είτε ως παίκτης του Περιστερίου, παθιαζόταν. Κάτι που είπα ότι τον διακρίνει. Σε ένα ματς στο ΣΕΦ πανηγύρισε έξαλλα ένα καλάθι και προκάλεσε την οργή των οπαδών του Ολυμπιακού. Το κίνητρό του για να αποδείξει πως είναι ακόμα εδώ κόντρα σε μια ομάδα που δεν τον κράτησε ήταν υψηλό.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία

Previous article

Oταν πετυχαίνεις λιγότερα γκολ από τον Λεβαδειακό δεν μπορείς να διεκδικήσεις ούτε τη δεύτερη θέση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.