0

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, έπειτα από την ήττα στην Τρίπολη

Για πρώτη φορά στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στη θέση του… οδηγού στον βαθμολογικό πίνακα της Super League. Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 0-1, ενώ η ΑΕΚ προσπέρασε το “Τριφύλλι”, καθώς πήρε τη νίκη κόντρα στον Άρη. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ οι Αρκάδες πήραν το τρίποντο με το γκολ του Μπερτόγλιο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” μίλησε στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να τους ανεβάσει το ηθικό. Ακόμη, ανέφερε πως στον πρώτο γύρο τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά, όμως τώρα η κατάσταση έχει αντιστραφεί. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως πιστεύει στους παίκτες του και πως μπορούν να “γυρίσουν” τα πράγματα.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Τέλος και ο Σαβιέρ, πάει δανεικός στο Λεβαδειακό

Previous article

Ξαφνική αποχώρηση παίκτη από τον Παναθηναϊκό Β’

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.