0

Η πορεία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έως τώρα απολογισμό μία νίκη και μία ήττα (καθώς και… μηδέν γκολ) σε δύο αγώνες με την Αλ Νασρ, οι οπαδοί της οποίας δεν δείχνουν και ξετρελαμένοι με τον Πορτογάλο σταρ.

Μάλιστα, αντίστοιχη άποψη φέρεται να έχουν και οι ιθύνοντες του συλλόγου, καθώς σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, άντρας που παρουσιάζεται ως υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας διαμαρτύρεται λέγοντας πως «έδωσε 200 εκατομμύρια και αυτός το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λέει “Siuuuu”»!

Για την ώρα η ιδιότητα του άντρα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο είναι σαφές πως η ατάκα του ήταν δυνατή…

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής του στην Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, αποκάλυψε ότι ο CR7 αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή.

@dalu_cajamarca

🤣🤣🤣Estan enojadisimos😅 , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita🇸🇦 #siuuuuu #cr7goat🐐 #cr7jr #ligaarabe🇸🇦 #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu🐐🇵🇹 @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #💀💀 #🐐🇵🇹

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

 

Μετάγγιση αίματος και φρεσκάρισμα για την αντεπίθεση

Previous article

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.