0

Οι πράσινοι κυνηγούσαν δυο μεταγραφές τις τελευταίες μέρες σε αριστερό εξτρέμ και στόπερ, ο Γιοβάνοβιτς δεν εντόπισε κάποιον με τα χαρακτηριστικά που έψαχνε και ο Παναθηναϊκός έμεινε με τους υπάρχοντες.

Οι Ντάνιελ Μαντσίνι (μεσοεπιθετικός, 26 ετών), Λάζλο Κλέινχσλερ (μεσοεπιθετικός 28 ετών), Τιμοτέους Πούχατς (αριστερός φουλ μπακ, 23 ετών), με αστερίσκο τον Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ (επιθετικός, 29 ετών) που παραχωρήθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό, αποτελούν τις χειμερινές μεταγραφικές προσθήκες του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι έψαχναν δύο ακόμα παίκτες για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους. Εναν κεντρικό αμυντικό κι έναν αριστερό εξτρέμ, αλλά καμία επιλογή δεν εμπεριείχε το πακέτο που ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να λάβει την έγκριση του.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού ήθελε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για κάτι διαφορετικό από τους υπάρχοντες παίκτες στο κέντρο της άμυνας, με βασική προϋπόθεση το ύψος και την ικανότητα στον αέρα.

Οπως και για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, υπήρξαν κάποιες επαφές με προτεινόμενους υποψήφιους στόχους, δίχως να προχωρήσει κάτι σε τελικό στάδιο για τους λόγους που προαναφέραμε.

Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ οι προσεγγίσεις των τελευταίων ημερών αφορούσαν δανεισμό έως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς.

Ο λόγος ήταν ότι στο πράσινο κάδρο υπάρχει πάντα ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και είναι καταγεγραμμένη η επιθυμία της ομάδας να προκύψει άμεσα συμφωνία με την πλευρά του Ισπανού άσου για την επέκταση του συμβολαίου του.

Προς το παρόν, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν έχοντας ενισχυθεί με τρεις νέους παίκτες.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Πολλοί κάνουν μεταγραφές και την τελευταία ημέρα. Ο Παναθηναϊκός;;

Previous article

Τέλος και ο Σαβιέρ, πάει δανεικός στο Λεβαδειακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.