0

Ο Παναθηναικός έπαιξε επί 11 μήνες το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, συνολικά.

Πήρε ένα κύπελλο δικαιότατα, έμεινε αήττητος στα ντέρμπυ σε πολύ μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος πέρσυ και φέτος και ξαφνικά βρέθηκε να οδηγεί την κούρσα ενώ ο στόχος ξεκάθαρα δεν ήταν αυτός.

Έσκασε, γιατί έσκασαν οι παίκτες,χρειάζοταν μεταγραφές που δεν έγιναν. Ή μάλλον για να είμαστε πιο δίκαιοι έγιναν κάποιες αλλά πολύ αργά. Ευθύνη πρώτα διοίκησης κι έπειτα προπονητή. Δεν γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό με 14-15 παίκτες σε αγώνες που επιτρέπονται 5 αλλαγές. Το ίδιο το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Αλλάζει η ένταση και δεν μπορείς να ακολουθήσεις. όσο άντεχαν οι παίκτες τα πήγαινε καλά.

Ο Παναθηναικός θα συνέλθει, θα ξεπεράσει το ντεφορμάρισμά του και είναι πολύ πιθανό να κάνει 15-16 βαθμούς ακόμη μέχρι τα playoff. Είναι πολύ πιθανό να μπεί πρώτος στη βαθμολογία εκεί με 2-3 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Όλοι έχασαν βαθμούς και όλοι θα ξαναχάσουν. Αν δείτε το πρόγραμμα θα δείτε ότι πέρα από ντέρμπι υπάρχουν πονηρά ματς που μπορούν όλοι να έχουν απώλειες. Ο Παναθηναϊκός ας πούμε πάει στον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ πάει σε Περιστέρι, στον ανεβασμένο ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πονηρά ματς πλην το ντέρμπι θεωρώ. Ο ΠΑΟΚ πάει Τρίπολη και Γιάννενα. Αυτά είναι ματς που μπορούν να χαθούν βαθμοί.

Οργάνωση είναι η μαγική λέξη….

Ο Παναθηναικός πάσχει κυρίως από οργάνωση. Δεν είναι μοντέλο αυτό εν έτη 2023 να κάνει ο προπονητής τον σκάουτερ, τον μάνατζερ, τον τεχνικό διυθυντή, να μιλάει ο ίδιος για συμβόλαια και να κάνει και τον γυμναστή. Αυτά ανοίκουν σε άλλες εποχές.

Θα πρέπει να εμπιστευτεί επιπλέον ανθρώπους ο προπονητής μας, ας στελεχώσει αυτός τα τμήματα που χρειάζονται στην τελική. Το ποδόσφαιρο αλλάζει, η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά μέσα, είνα ιαδύνατο πλέον γιαέναν άνθρωπο να προλαβαίνει τις εξελίξεις και να τα κάνει όλα μόνος του.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ο Μπέικον ξέσπασε με φαντασμαγορικό κάρφωμα στο καλάθι της Ρεάλ (Vid)

Previous article

«Στροφή» σε Λαμία με στόχο το restart

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.